Thu, Dec 03 | Zoom

español/עברית - Online language exchange

Registration is Closed
español/עברית - Online language exchange

Time & Location

Dec 03, 2020, 8:00 PM – 9:30 PM GMT+2
Zoom

About the Event

¡Tenemos una reunión GRATIS de intercambio lingüístico de Langroops!

Es para los hablantes nativos de hebreo o español.

El anfitrión: Ahikam Rosenschein 

(https://www.langroops.com/our-team)

Esta reunión será el jueves, 3 de december a las:

20.00 h (Jerusalén)

19:00 h (Madrid)

12:00 h (Ciudad de México)

15:00 h (Buenos Aires)

Durante la reunión los participantes tendrán la oportunidad de practicar hablando en el idioma que están aprendiendo con otros estudiantes y hablantes nativos, en grupos pequeños de unas 4-5 personas.

Para saber más sobre esta reunión, echa un vistazo a nuestra página web: https://www.langroops.com/about-us

Para unirte a esta comunidad o para descubrir otros grupos de comunidades de Langroops: https://www.langroops.com/communities

אנחנו עושים מפגש חילופי שפות מקוון חינמי של של לנגרופס!

לאנשים שהם דוברי שפת אם באחת מהשפות: עברית או ספרדית.

מנחה: אחיקם רוזנשטיין

(https://www.langroops.com/our-team)

המפגש יתקיים ביום חמישי,3  בדצמבר בשעה:

20:00 (ירושלים)

19:00 (מדריד)

12:00 (מקסיקו סיטי)

15:00 (בוואנוס איירס)

במהלך המפגש למשתתפים תהיה ההזדמנות לתרגל את הדיבור בשפה שהם לומדים עם לומדים אחרים ודוברי שפת אם, בקבוצות קטנות של 4-5 אנשים.

כדי ללמוד יותר על הפגישה, היכנסו לאתר שלנו: https://www.langroops.com/about-us

כדי להצטרף לקהילה הזו או כדי לגלות קהילות אחרות בלנגרופס, בבקשה היעזרו בסייע שלנו: https://www.langroops.com/communities

Registration is Closed

Share This Event